Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
UDVARHELY NÉPTÁNCMŰHELY: TÜNDÉR ERZSÉBET
Hagyományok Háza - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.4 / 10) - 122 értékelés alapján
  Leírás
Az Udvarhely Néptáncműhely egy magyar népmese tüneményes, csodálatos világába hívja közös barangolásra a gyerekeket és szüleiket egyaránt.

„De már, vagy volt szép tánc vagy nem az elébbi, földi ember szeme ilyet még nem látott. Táncol, táncol Tündér Erzsébet, s egyszer csak, halljatok csudát! – mit gondol, mit nem, olyat penderül, hogy abban a szempillantásban fehér galambbá változott, s hopp! felröppent egy körtefára.” Azok számára, akik elmerülnek a tündérmese mondanivalójában, a mese mély, csendes tóvá válik, és először saját képét tükrözi vissza. Ám a tükörkép mögött hamarosan felfedezzük lelkünk belső kavarodását – a mélységeket, és azt, hogy miként érhetjük el küzdelmeink jutalmát: a békét magunkban és a világban. Merjünk nagyokat álmodni, fantáziánkat bátran használni, és ha álmaink eléréséért elszántan küzdünk, emberséggel, tisztességgel haladunk a megpróbáltatásokkal kikövezett úton – akárcsak a népmesékben –, vágyaink, céljaink beteljesülnek. A műsor időtartama 40 perc, utána kézműves-foglalkozást tartunk. Óvodai és iskolai csoportok jelentkezését is várjuk. Előadók, társalkotók: Antal Katalin, Faluvégi Erzsébet, Gáll Kata, Győrfi Csaba, Osváth Ildikó, Pál Alíz (m.v.), Sipos Réka Díszlet, jelmez: Balázs Gyöngyi Zenei szerkesztés: Molnár Szabolcs Zene: Heveder zenekar Fény: Tóásó István Koreográfia: Antal József
  Stáblista
Koreográfia 
Antal József 
Díszlet, jelmez 
Balázs Gyöngyi 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Hagyományok Házában elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban, vagy felmutatod a vásárláshoz használt bankkártyát.
  Cím
  Hogy tetszett?