Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FEKETE-FEHÉR HANGOK - CINKA PANNA CIGÁNY SZÍNHÁZ
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Fekete – fehér hangok zenés irodalmi pódiumest-autentikus cigány zenével és dalokkal A Cinka Panna Cigány Színház előadása.

„ Putrik világából jöttem Hitem áll mögöttem Ősi tüzek lobognak előttem Újra útra keltem, ezerévet késtem”                Cigány- magyar-spanyol írók-költők versei, prózái, balladái hangoznak el autentikus cigány dalokkal színesítve. Az est során többek között Szécsi Magda, Choli Daróczi József, Sánta Ferenc, József Attila, Nagy László, Kallós Zoltán, Federico García Lorca munkáival találkozhat a közönség. Szereplők: Vers- Próza: Jónás Judit /Domján Edit díjas és a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével kitüntetett színművész/ Gitár – Ének:  Mata András előadóművész Együttműködő partner a Magyarországi Nemzetiségi Színházak Szövetsége. "Érzelmesek vagyunk, az emberek pedig boldogok, amikor betekintést nyernek ebbe a túlfűtött érzelmi világba. Kivétel nélkül megváltozik a közönségünk tagjainak addigi véleménye a cigányságról, rólunk. A művészet lehet az a híd, mely segít a meglévő feszültségeken átívelni, mellyel utat találhatunk egymáshoz. A népművészet és a népi kultúra élő megtapasztalása elősegíti a kölcsönös barátságok kialakulását és egymás megértését, elfogadását. Fő feladatunk tehát a cigány nemzetiség gazdag kultúrájának, tehetségének, érzékenységének átadása a nagyközönség felé. A darabokat természetesen az alapján választjuk ki, hogy többségében valahogy kötődjenek a roma kultúrához. „ (Interjú részlet, www.emet.gov.hu) www.nemzetisegiszinhaz.hu www.cinkapanna.hu
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?