Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A KULCS - BETHLEN GÁBOR ÁLTALÁNOS ISKOLA GÉPGYERMEKÁLMA TÁNCMŰHELY
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Bethlen Gábor Általános Iskola és Gimnázium gépGYERMEKálma táncműhely előadása

-Honnan jöttünk?…
-Mit keresünk itt?…
-Merre tartunk?…
-Hová tűnik az idő?…
Nem tudom a választ. Hiszen csak 11 múltam.
Merre keressem a kulcsot…?
Lehet a múltban, lehet a jelenben, a Földön vagy valahol egészen máshol… Szereplők:
Takács Petra, Ország Natasa, Konkoly-Thege Virág, Sziráki-Modla Sára, Mészáros Berta, Ötvös Petra, Kalmár Liza, Gyurcsik Lili, Stimecz Georgina, Szente Ramóna, Ötvös Balázs Koreográfia és rendezés: Takács Marina Az előadásban részt vesz a Tradicionális Kung-fu Akadémia: Gulyás Gyula, Ország Dávid Fény és hangtechnika: Székács András, Ország Tamás
Jelmez: Takács Gabriella Kira A Bethlen Gábor Általános Iskola és Gimnázium egységes intézmény: 12 évfolyamon zajlik az oktató-nevelő munka. Minden gyermekben felfedezik a legkedvezőbb tulajdonságait és tehetségét, de szembenéznek esetleges részképesség-zavaraival is. A diákok is alkotó részesei az iskolai életnek: ötleteik, feladataik, kérdéseik, írásaik, programjaik szervesen beépülnek a Bethlen mindennapjaiba. Az iskola művészeti részlegei idén második alkalommal mutatják be előadásaikat a Bethlen Téri Színházban.
  Stáblista
Rendező 
Takács Marina 
Koreográfia 
Takács Marina 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?