Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MADE IN RETRO - STYLE AND PASSION DANCE
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A showtánc világbajnok csapat produkciója a manapság oly népszerű és örök érvényű retroérzést eleveníti fel egy fergeteges táncelőadás formájában. A színpadon sorra megjelennek a korszak ikonjai és kulcsfigurái - természetesen pöttyös szoknyában vagy éppen táncoló lakkcipőkben.

Juli minden évben megrendezi rendhagyó házibuliját, ahol barátai kedvenc retro slágereire buliznak. Megérkeznek a Bombázók, befut a Csókkirály, valamint váratlanul belibben Csinibaba is, aki teljesen felkavarja a hangulatot.

Ha kíváncsi vagy, hogyan Limbózik a pizza futár, miért kavar a szomszéddal Csinibaba és miként hódit a Csókkirály, akkor ott a helyed! Belépés csak lakkcipőben!  „A Style and Passion Dance az évek alatt kovácsolódott össze olyan emberekből, akik szívvel-lélekkel csinálják azt a csodálatos műfajt, amit táncnak nevezzük. Az elmúlt évek alatt számos nemzetközi sikert, elismerést zsebeltek be. Én büszkén odaállok azok mellé is, akik még nem profik, hiszen az ember csak akkor fejlődik, ha bedobjuk őket a mélyvízbe. Sokkal többre becsülöm azt az embert, aki nem adja fel és küzd, mint azt, aki tehetséges, de nincs meg benne a szakmai alázat" (Király Béla koreográfus)
  Szereposztás
Juli, a házigazda 
Merits Lilla 
Csókkirály 
Nagy Róbert 
Csókkirály 
Bóna Gábor 
Szomszéd 
Király Béla 
Daloló pizzafutár 
Szeleczki Dávid 
Lizy 
Fábián Nikolett 
Bombázó 
Pajor Noémi 
Bombázó 
Tiborcz Fanni 
Bombázó 
Szabados Tímea 
Peti 
Győri Ádám 
Hugi 
Kurta Gabriella 
  Stáblista
Koreográfia 
Király Béla 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?