Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JOHN CARIANI: ISTEN HÁTA MÖGÖTT- TÓTH ILDIKÓ, SIPOS VERA, ERDÉLYI TIMEA, DOMOKOS LÁSZLÓ,FÁNDLY CSABA
Rózsavölgyi Szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 262 értékelés alapján
  Leírás
John Cariani kortárs amerikai szerző drámája, a nyolc jelenetből és egy kerettörténetből álló Isten háta mögött (Almost, Maine) a szerelem utáni hajsza különböző aspektusait vázolja fel.

"Bájos és elérzékenyítő előadás, ami jól adagolt ritmusban, megfelelő időzítéssel pereg: felváltva mosolygunk és lábad könnybe a szemünk, épp, amikor kell." recenzor.hu "A csipetnyi humorral, némi iróniával, más esetben sötétebb színekkel, szomorkásabb hangnemben felvázolt nyúlfarknyi jelenetek virtuózan játszanak az  érzelmekkel és lavíroznak az érzelmességet az érzelgősségtől elválasztó igen  keskeny határvonalon." Gold György - szabadidomagazin.hu John Cariani kortárs amerikai szerző drámája, az Isten háta mögött a szerelem utáni hajsza különböző aspektusait vázolja fel. A darab egy észak-amerikai kisvárosban játszódik egy hideg téli éjszakán, amikor csak a szerelem melegítheti fel az embert, azonban az érzelmek kimondása és törékenysége, az egymás felé tapogatózás és a beteljesülés mulandósága suta helyzeteket idéznek elő, amelyben a felek mintha az első szerelem félénkségét élnék újra át. A variációk sorozata szinte breviárium-szerűen veszi számba, hogyan alakul két ember kapcsolata, hogyan közelednek és távolodnak, majd közelednek újra egymás felé. Mindegyik jelenet egyfajta tangó, amelyben a szereplők a szerelem  elhamvadásának és újjászületésének körforgását járják el.
  Szereposztás
Színész 
Tóth Ildikó 
Színész 
Sipos Vera 
Színész 
Erdélyi Timea 
Színész 
Domokos László 
Színész 
Fándly Csaba 
  Stáblista
Rendező 
Zakariás Zalán 
Dramaturg 
Selmeczi Bea 
Díszlet 
Enyvvári Péter 
Jelmez 
Kiss Zsuzsanna 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?