Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GEGMENŐK - STAND UP BRIGÁD
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
GEGmenők A Stand Up Brigád stand-up comedy estje.

A stand-up comedy, magyarul „Állj fel komédia” során az előadó kiáll a közönség elé, és jelmez, valamint kellékek nélkül dumálni kezd. A humor minden megnyilvánulási formája egy személy előadásában jelenik meg, kezdve a paródiától az abszurd poénokig.
  A Bethlen Téri Színház és a Stand Up Brigád új dumaestjein a legjobb poénoké a főszerep! A GEGmenők stand-up comedy esteken népszerű televíziós műsorokból ismert arcok és Rádiókabarés hangok is színpadra lépnek, hogy a műfaj hagyományait követve vidám perceket szerezzenek a közönségnek.
Fellépők: Somogyi András (Showder Klub), Fülöp Viktor (Rádiókabaré), Szép Bence (Rádiókabaré)  Somogyi András a Showder Klub, valamint a Rádiókabaré állandó, népszerű szereplője. Önálló műsorában jól keverednek a klasszikus stand-up és paródia elemek. A Gegmenők műsorában egymaga idézi fel több híres személyiség jellegzetes karaktereit, mimikáit, de főleg hangjait. Szép Bence Emelt-díjas humorista szülei egyetlen gyermekeként látta meg a napvilágot - leszámítva a lánytestvéreit. Imádja az állatokat, főleg a roston sült pisztrángot. Kedvenc üdítője a sör, de az alkoholt sem veti meg. Sportosan él, mert 100 éves korában szeretne elhalálozni egy felbőszült, féltékeny férj puskalövése által. A NASA megbízásából instant víz előállításán dolgozik, hobbija a fedett pályás véraláfutás, de a tengerparton is szeret monokinizni. „Fülöp Viktor vagyok, nem Kis Csaba. A vezetéknevemet F-fel, a keresztnevemet pedig V-vel írom. A tegnapi testhosszúságom mára nem változott. Tükörben általában jobban nézek ki, mint élőben, hétvégenként is hétköznapi ember vagyok, ráadásul számtalanszor előfordul, hogy saját magamra hasonlítok. Fellépéseimen személyesen is megjelenek. 8 évig voltam végzős hallgató a közgázon, de szerencsére az élet iskolájában nincs távoktatás és halasztani sem ér. Szerepeltem már az Esti Showderben, ami után sokan gratuláltak, csak sajnálták, hogy nem ismertek fel. Balatonátúszó vagyok, idén pedig maratonlefutó is leszek. Babettám van, mottóm nincs, a zoknimat pedig nem találom.” www.bethlenszinhaz.hu www.standupbrigad.hu
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?