Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

MITEM - THE CHRONIC LIFE
Nemzeti Színház - Gobbi Hilda Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(6.4 / 10) - 17 értékelés alapján
  Leírás
THE CHRONIC LIFE (Det kroniske liv) Odin Teatret, Dánia

A „The Chronic Life” a harmadik világháború után játszódik, 2031-ben, Európa több országában. Csoportok és magánemberek találkoznak és mérettetnek meg egymással álmaik, csalódásaik és vágyaik által. Egy latin-amerikai fiú érkezik: apját keresi, aki megmagyarázhatatlanul eltűnt. „Hagyj fel a kereséssel!” – mondják körülötte, s kísérik ajtóról ajtóra. A fiút nem tudása vagy ártatlansága menti meg. Egyfajta újonnan felfedezett közöny vezeti ajtajához. Mindez zavart kelt bennünk, kik nem hiszünk többé a hihetetlenben: hogy egyetlen áldozat élete felbecsülhetetlen, és többet ér Istennél. Színészek/Actors
Kai Bredholt
Roberta Carreri
Jan Ferslev
Elena Floris
Donald Kitt
Tage Larsen
Sofía Monsalve
Fausto Pro
Iben Nagel Rasmussen
Julia Varley Díszlet/Stage design: Odin Teatret; Jan de Neergaard, Antonella Diana
Jelmez/Costume: Odin Teatret; Jan de Neergaard
Dramaturgok/Dramaturges: Eugenio Barba, Thomas Bredsdorff
Irodalmi munkatárs/Literary advisor: Nando Taviani
Rendezőasszisztensek/Assistant directors: Raúl Iaiza, Pierangelo Pompa, Ana Woolf Rendező/Director: Eugenio Barba 70 perc, dán, spanyol, angol, román, cseh és baszk nyelven, felirat nélkül

 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Színházban elég, ha bemondod az utalvány azonosítóját vagy bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?