Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MITEM - DAKH DAUGHTERS BAND
Nemzeti Színház - Gobbi Hilda Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(6.4 / 10) - 17 értékelés alapján
  Leírás
Dakh Daughters Band: RÓZSÁK Kortárs Művészeti Köpont, Kyiv, Ukraine freak-kabaré

Hét színésznő hangszert ragad, hogy szerelemről, szabadságról és szépségről szóljon egy elementáris erejű előadásban, amely végül megváltja a világot. A kijevi DAKH színház jól ismert színésznői ezúttal a zene és a színház határmezsgyéjén találtak rá arra a kreatív, kísérleti térre, amelyben sokszínű művészetük leginkább kiteljesedhet. A Dakh Daughters egy olyan francia szalonba varázsol bennünket, ahol Mireille Mathieu Marilyn Mansonnal találkozik; ahol a dívák teljes vonókészlettel, klaviatúrával és ütőhangszerekkel felszerelkezve, oroszlánüvöltéssel rázzák fel a közönséget, hogy aztán nyájas, karibi vakációról álmodozó hollywoodi szépségekként idézzék meg az ötvenes évek Amerikájának sármját. Ez az egyedülálló formáció, az angol Tiger Lillies nyomdokaiba lépve, felnagyít és kifiguráz, a közönséget is bevonva komikusan okos zenés játékába. A showtündérek szövegei klasszikus ukrán költők, Nobel-díjas írók tollából, népszerű slágerekből, valamint saját szerzeményeikből formálódnak szerves egésszé. Színészek/Actors: Solomiia Melnyk Ruslana Khazipova Tetyana Hawrylyuk Natalka Halanevych Anna Nikitina Zo Hang/Sound: Roman Falkov Világosító/Light: Mariia Volkova Videó/Video: TenPoint Vj - Maxim Poberezhskyy, Oleksiy Tyshchenko Rendező/Director: Vlad Troitskyi
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Színházban elég, ha bemondod az utalvány azonosítóját vagy bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?