Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MITEM - ARLEQUIN POLI PAR LAMOUR
Nemzeti Színház - Gobbi Hilda Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(6.4 / 10) - 17 értékelés alapján
  Leírás
Egy rockos, költői előadás a francia színház új fenegyereke, Thomas Jolly rendezésében, Marivaux egy fiatalkori, Magyarországon eddig még nem játszott darabjából.


A darab szerint a jóképű Arlequin-be beleszeret egy tündér. A szerelemtől elvakultan a tündérhölgy nem méri fel a fiatalember tudatlanságát és műveletlenségét. Mindent elkövet, hogy megszerettesse magát vele, azonban nem számol az első szerelem ártatlanságának erejével, amely Arlequin-t egy környékbeli pásztorlányhoz fűzi. „Arlequin figurájában, amelyet a színház azóta már jelképként zászlajára tűzött, a létezéshez való jog testesül meg. Kiordítani magunkból, hogy élők vagyunk, itt vagyunk és szabadok akarunk lenni.” Thomas Jolly Színészek/Actors: JULIE BOURICHE, ROMAIN BROSSEAU, RÉMI DESSENOIX, CHARLOTTE RAVINET, TAYA SKOROKHODOVA, ROMAIN TAMISIER Rendező, díszlet/Director, stage design: THOMAS JOLLY Fény/Light: THOMAS JOLLY & JEAN-FRANÇOIS LELONG Színpadmester/Stage master: JEAN-FRANÇOIS LELONG Hang/Sound: MATTHIEU PONCHELLE & JÉRÔME HARDOUIN  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Színházban elég, ha bemondod az utalvány azonosítóját vagy bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?