Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MITEM - ENTREMESES
Nemzeti Színház - Gobbi Hilda Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(6.4 / 10) - 17 értékelés alapján
  Leírás
Miguel de Cervantes: ENTREMESES (Komédiák) Teatro de La Abadía, Spanyolország

„Az élet és a színház újrafelfedezése” Az „Entremeses” a La Abadia egyik első előadása volt, így erősen belevésődött a nézők emlékezetébe. Ez az alkotás egy hosszabb tréning és kutatómunka gyümölcse, amelyet olyan fiatal színészek hívtak életre, akik közül sokan mind a mai napig erősen kötődnek a La Abadíához, s akik kivétel nélkül keresett, színházi és filmes berkekben egyaránt foglalkoztatott művészek. Fennállásának huszadik évfordulóján a La Abadia vállalkozik rá, hogy újra felfedezze az „Entremeses” világát. Cervantes könnyed hangütésű, nyelvi leleményekben gazdag, jól ismert vígmeséi (Salamanca barlangja; A féltékeny öregúr; A csodák táblája) jórészt az eredeti szereposztásban, mégis új köntösben kelnek életre a népi kultúra gazdag színpadán, José Luis Gómez rendezésében. Színészek/Actors: Eduardo Aguirre de Cárcer, Diana Bernedo, Julio Cortázar, Miguel Cubero,Palmira Ferrer, Elisabet Gelabert, Javier Lara, Luis Moreno, Inma Nieto, José Luis Torrijo Díszlet/Stage design: José Hernández eredeti látványterve alapján Jelmez/Costume design: María Luisa Engel, Sastrería Cornejo Világítás/Light: Juan Gómez Cornejo
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Színházban elég, ha bemondod az utalvány azonosítóját vagy bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?