Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MITEM - BELSŐ HANGOK
Nemzeti Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(6.4 / 10) - 17 értékelés alapján
  Leírás
Eduardo de Filippo BELSŐ HANGOK (Le Voci di Dentro)

Alberto Saporito bátyjával, Carlóval, és különc nagybátyjával, Nicolával él, aki csak petárdák robbantásával hajlandó kommunikálni a külvilággal. Alberto meggyőzi magát arról, hogy a szomszédos Cimmurata család megölte Aniello Amitranót. Aniello halálának élénk epizódja azonban nem más, mint Alberto álomképe. A Cimmuratákat letartoztatják, de azon nyomban szabadon is engedik; az Alberto által megjelölt helyen nyoma sincs holttestnek. Hazatérvén már egymást kezdik el gyanúsítgatni, mikor megjelenik Aniello – épen és egészségesen. Gyilkosság és áldozat hiányában nem marad más hátra, mint hinni egymásban. Színészek/Actors:
Toni Servillo, Peppe Servillo, Betti Pedrazzi, Chiara Baffi, Marcello Romolo, Gigio Morra, Lucia Mandarini, Vincenzo Nemolato, Marianna Robustelli, Antonello Cossia, Daghi Rondanini, Rocco Giordano, Mariangela Robustelli, Francesco Paglino

Rendezőasszisztens/Assistant director: Costanza Boccardi 
Díszlet/Stage designer: Lino Fiorito 
Jelmez/Costume designer: Ortensia De Francesco
Világosító/Light: Pasquale Mari
Hang/Sound: Daghi Rondanini Rendező/Director: Toni Servillo
 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Színházban elég, ha bemondod az utalvány azonosítóját vagy bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?