Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

MITEM - VECNATA KUCA (AZ ÖRÖK HÁZ)
Nemzeti Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(6.4 / 10) - 17 értékelés alapján
  Leírás
Jordan Plevneš: AZ ÖRÖK HÁZ (Vecnata kuca) Nemzeti Színház, Szkopje, Macedónia

Az örök ház, amelyet a macedón Nemzeti Színház megnyitóján mutattak be, élet és művészet dicsérete. Emlékeztet arra, hogy a történelem nem más, mint puszta töredék. Abban a házban, amely évszázadok történelmét élte meg, sorsokat, eseményeket és egész világokat kötött össze, minden folyamatos változásban van. De kié ez a ház? Az a ház, amely csendes tanúként állta nemzetek forrongásait, boldogságát és könnyeit; a ház, amelynek erőterében személyes és kollektív történelmek ütköznek egymással. Merné bárki is teljes bizonyossággal magáénak vallani ezt a kis darab földet, amely ennyi emléket hordoz? 3 óra egy szünettel, macedón nyelven, magyar és angol felirattal
 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Színházban elég, ha bemondod az utalvány azonosítóját vagy bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?