Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MINDENÜTT NŐ: A GÓBÉ ÉS A LÁNYOK
Hagyományok Háza - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.4 / 10) - 154 értékelés alapján
  Leírás
Akár egy népmese is szólhatna erről, amelyben a csavaros észjárású székely (góbé) hosszú vándorútja során különböző nőkkel találkozva kalandokba keveredik és túljár az eszükön.

Március 6-án a Mindenütt Nő rendezvénysorozathoz csatlakozva azonban a fenti cím alatt egy különleges koncertre számíthat, aki eljön, amelyen egy ízig-vérig férfizenekar kalauzol el minket az autentikus és világzenei világ csodáiba szebbnél szebb hangú énekesnőket állítva a figyelem fókuszába. És hogy nevükhöz hűek maradjanak, ezúttal is furfangosan keverik majd a különböző stílusokat a Kárpát-medence különböző szögleteiből érkező ifjú muzsikusok.
  A zenekar tagjai: Kiss B. Ádám – hegedű, brácsa, ének Vizeli Máté – brácsák, hegedű, koboz, gitár, vokál Egervári Mátyás – cimbalom, brácstambura, dudák, ír fuvola, ír furulya, davul Csasznyi Imre – basszprímtambura, ének, brácsa Timár Márton – nagybőgő Czupi Áron – cajon, dob Az est meghívott művésznői: Herczku Ágnes, Kubinyi Júlia, Tintér Gabriella
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Hagyományok Házában elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban, vagy felmutatod a vásárláshoz használt bankkártyát.
  Cím
  Hogy tetszett?