Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MÜLLER PÉTER- AZ ÉLET MŰVÉSZETE
ÁVF Auditórium - Villányi úti Konferenciaközpont

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Villányi úti esték: Müller Péter előadásán az igazság, szépség, szerelem, szeretet, barátság, jóság áll a középpontban.

Müller Péter a magyar ezoterikus irodalom nagymestere, aki előadásain nem csak értékes gondolatokkal ajándékozza meg a közönséget, de lényével sajátos közösségi élményt teremt, az együttlét különleges légkörét hozza létre. Az élet művészete című előadásán az igazság, szépség, szerelem, szeretet, barátság, jóság áll a középpontban. Egyszerűen csak élni, vagy az életet művészi fokra fejleszteni, megérteni önmagunkat és a világot – ezekre a mindannyiunkat egyformán érintő, fontos kérdésekre próbál válaszokat keresni. Beszél az emberi sorsról, a jövő sejtéséről, a várakozás művészetéről és a gondviselés segítő erejéről, a boldogságról és az élet nagy válaszpontjairól. Részletes program: -2015.04.16. 19:00 Soma Mamagésa előadása – A hétköznapi élet mágiája, avagy a tudatosság teremtő ereje
-2015.05.08. 19:00 Müller Péter előadása – Az élet művészete
-2015.05.28. 19:00 Dr. Tari Annamária előadása – Ki a fontos: Én vagy Én?
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?