Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

SOMA MAMAGÉSA- A HÉTKÖZNAPI ÉLET MÁGIÁJA, AVAGY A TUDATOSSÁG TEREMTŐ EREJE
ÁVF Auditórium - Villányi úti Konferenciaközpont

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Villányi úti esték: Soma Mamagésa – Énekes, színész, pszichológus, gyógyító, de mindenekelőtt NŐ, akinek gondolatait érdemes meghallgatni.

Leírás: A ’90-es években az első spirituális olvasmányaim egyike volt A mindennapi élet mágiája című könyv Szepes Máriától,- aki később mesterem, barátom is lett- s igen nagy hatással volt rám. Azóta is a legérdekesebb témának tartom a sors és a szabad akarat egymáshoz való viszonyát, vagyis azt, hogyan és milyen mértékben lehetünk életünk hajójának kapitánya. Néha úgy érzem, nem az én érdemem, hogy a Hajdúnánásról fővárosba költöző, azt kiskorától meghódítani vágyó kislány elérte a célját. De vajon kié? Mi az, amit a tudatosságom ereje által teremtettem? És hogyan? A hétköznapjaim tele vannak mágikus gyakorlatokkal, rituálékkal, és figyelem a következményeket, mint egy izgalmas kísérletet. Sőt, most már szándékosan gyakorlom is a teremtést, mert hiszem, sőt, tapasztalom, hogy teremtő „ember-istenek” vagyunk valamennyien. Nem véletlen, hogy ilyen divatos hely most a Föld. Élvezetes ez az életjáték! A hétköznapi élet mágiája – avagy a tudatosság teremtő ereje című előadásában arról tudhatsz meg többet, hogy vajon mennyire befolyásolhatjuk sorsunkat, vajon saját kezünkbe vehetjük-e az életünk irányítását? És ha igen, akkor mit kell tennünk érte, hogyan valósíthatjuk meg álmainkat? Részletes program: -2015.04.16. 19:00 Soma Mamagésa előadása – A hétköznapi élet mágiája, avagy a tudatosság teremtő ereje
-2015.05.08. 19:00 Müller Péter előadása – Az élet művészete
-2015.05.28. 19:00 Dr. Tari Annamária előadása – Ki a fontos: Én vagy Én?
  Stáblista
Előadó 
Soma _ 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?