Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MAGYAR HASAK
Veres 1 Színház - Veres1 Kávéház - JOAN

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
„MAGYAR HASAK” avagy: „Has nélkül akár világra se jött volna a közéleti magyar.” GASZTRO-KOMIKUS EGY ÓRA KRÚDYÉKKAL

Milyen lehet egy disznótor a Lipótvárosban? Elhisszük-e, hogy egy indiai rádzsa harmincöt éves korában egy láda somlai bortól nyerte vissza férfiasságát? Lehet-e „fecskefarkos, úrikabátos emberből alispán”, vagy csak a „szép, kövér emberekre várnak a gazdag özvegyek”? Krúdy szerint „Csak a soványokat akasztották fel. Rendes emberről külön vett mértéket az asztalos, amikor kiterítették.” Igaz-e, hogy „a kerekre hízott asszonyok gondolatvilága nem alkalmas a női léhaság ébredezésére”? A válaszokat néhány falatnyi magyar irodalom adja meg a klasszikusoktól. S miközben Krúdyval, Molnár Ferenccel, Hamvas Bélával, Karinthyval koccintgatunk, a Speisekarte szecessziós kínálatából nem maradhat ki a finoman erotikus hangulatjelentés a korról: a férfi és nő örök harcának szeretnivaló esendőségéről sem… Azoknak ajánljuk, akik számára a kedves humorral átitatott irodalom szórakozást nyújthat. Akik számára élményt jelenthet a korszak klasszikusainak emberközeli szellemessége. Előadják: Pál Tamás és Zorgel Enikő
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?