Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÉRINTÉS HATALMA - ALAPELŐADÁS
Canada Hotel

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Egy egész estés TAO-Masszázs előadás a NŐI és a FÉRFI test rejtelmeiről, az érzékiségről… Felpezsdítenéd szexuális életed? Szexuális masszázs tanfolyam Nőknek, Férfiaknak. 3 000.-Ft/fő áron 30 000.-Ft-ról 90%-os kedvezménnyel.


Előadásaink oktató jellegűek. Alapvető célunk, hogy a párok megélhessék végre azt a tökéletes harmóniát,ami minden emberi lénynek jár. Akik pedig jelenleg egyedül élnek, nagyon gyorsan találják meg a párjukat és elkezdhessenek egy teljes életet. A Tao nem izmus, nem vallási vagy politikai irányzat. Nem is jelent semmi mást csak annyit, hogy ÚT. Mindenkinek a sajátját. Mi senkitől nem kérünk hitet, sőt mindenkitől azt kérjük legyen nagyon szkeptikus. Valószínű ettől vagyunk hitelesek. Hogy a tökéletes párkapcsolat állapotához a mindkét fél számára maximálisan kielégítő szexuális kapcsolat alapvetés? Hát igen! Negyven évet nem lehet röpke együttlétekkel végigmenetelni. Negyven évet végig lehet szeretkezni! Biztos mindenki hallott már olyan párról, akik végigéltek egy szép hosszú életet békességben, harmóniában. Aztán egyikük eltávozott, mert eljött az ideje... A párja pedig hamarossan követte, mert egyedül már nem volt egy egész. Mindenki erre vágyik. Ehhez kap tőlünk mindenki olyan ÚT-mutatást, ami átformálja a világát. A tökéletes kielégülés nem kiváltság. Mindenkinek jár. Ahhoz viszont meg kell tanulni szeretkezni.A pasik FÉRFIAK legyenek, a hölgyek pedig NŐK!

Az előadás időtartama kb. 3 óra egy rövid 5-10 perces szünettel. 3 óra egy olyan világ bemutatásáról, mely nem tűri a köntörfalazást, a megjátszást, a hazudozást sem másnak, sem önmagunk felé!!!

A mindannyiunkat körülvevő világnak talán ez az utolsó olyan bástyája, ami még tiszta. Kiegészítve azzal a konkrét masszázstechnikai sor megtanításával, ami a könyvnek is az alapja. Ez nemi szerveket nem érint, de alkalmazásával így belépőt kapnak a Tao világába, a vágyak ősi birodalmába mind nők, mind férfiak. Végre a helyére kerülnek az igazi nemi szerepek!

„Te, aki ide belépsz, készülj fel egy nagyon ütős, jellem és életmódformáló átalakulást hozó előadásra izmusok, ájtatoskodás és hittérítés nélkül szigorúan mindent a tényekre alapozva…!”Az előadás időpontok:
2016. 12. 17. Szombat 14-17 óra Alapelőadás
2017. 01. 14. Szombat 14-17 óra AlapelőadásSzervező:
Az Érintés Hatalma
Helyszín: Canada Hotel 1095 Bp. Soroksári út 132.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
  Hogy tetszett?