Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AGATHA CHRISTIE: AZ EGÉRFOGÓ
Veres 1 Színház - Veres 1 Színház Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Agatha Christie: Az egérfogó –krimi két részben–

Egy téli délután brutális gyilkosság történik Londonban a Culver Street-en. A szemtanúk azt állítják, hogy az áldozat halálsikolya előtt hallották, amint valaki a „Három vak kisegér” dallamát fütyörészi. Késő délután a Monkswell Vendégház halljában a fiatal házigazdák, Mollie és Giles Ralston izgatottan készülődnek első vendégeik fogadására, akik meg is érkeznek szépen sorjában: egy titokzatos múltú vénkisasszony, egy fiatal építész, egy nyugalmazott őrnagy, egy férfias vonásai miatt rejtélyes nő és egy piperkőc olasz, aki azt állítja, hogy a kocsija felborult egy hóakadály miatt. Aggodalmaikat fokozza az odakint elemi erővel tomboló hóvihar. Kisvártatva megjelenik egy rendőrfelügyelő is, aki közli a döbbent társasággal, hogy a londoni gyilkosság elkövetője a fogadóba tart – hacsak nincs máris ott – és valószínűleg újabb gyilkosságokra készül... Hitetlenkedve hallgatják, ám amikor egyiküket holtan találják, már nem tudják eldönteni, megbízhatnak-e egymásban… Az Egérfogó birtokolja a „Színháztörténelem leghosszabb ideje futó darabja” címet. A londoni West End-en 63 éve játsszák megszakítás nélkül. Az írónő a legapróbb részletekig kidolgozott, precíz receptet ad a feszültségkeltésre az írott darabban. A Veres 1 Színház előadása hűen követi a krimi instrukcióit, hogy nézőinek ugyanabban a borzongató élményben legyen részük, mint a londoni St. Martin Színház közönségének immár több mint 25 ezer előadás óta. És a darab híres csavaros végén a Veres 1 Színházban - csakúgy mint a világ minden színházában minden este, ahol a krimit játsszák – cinkossá teszik a nézőket, megkérve őket arra, hogy senkinek se árulják el, ki a gyilkos…
  Szereplők: (a színre lépés sorrendjében)   Mollie Ralston – Verebes Linda Giles Ralston – Pál Tamás Christopher Wren – Dósa Mátyás Mrs. Boyle – Zorgel Enikő Metcalf őrnagy – Schlanger András Miss Casewell – Miklós Kriszta Mr. Paravicini – Székhelyi József, Jászai Mari-díjas Trotter rendőrőrmester – Mohai Tamás   Zene: Lencsés Balázs Dramaturg: Venyige Sándor Díszlet-jelmez: Gedeon Boróka Rendező: Schlanger András   „Mindenki gyanús”   Az előadás a Hughes Massie Ltd. engedélyével, a Hofra Kft. közvetítésével jött létre.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?