Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: ENYEDI SUGÁRKA LEMEZBEMUTATÓ KONCERT
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Enyedi Sugárka Abrazos (Ölelések) címmel hamarosan megjelenő, spanyol-angol-magyar nyelvű második albumát az énekesnő és zenésztársai elsőként az Opus Jazz Clubban mutatják be, miközben még zajlanak a friss, színes anyag stúdiófelvételei.

A kubai és dél-amerikai zenei gyökerek iránti tiszteletét nem első ízben önti táncot idéző, vidámsággal párosuló dalokba az Enyedi Sugárka - Csicsák György Balázs szerzőpáros. Közösen hangszerelt műveikben kifinomultan ötvözik saját zenei gyökereiket más égtájak ritmikai, és hangzásvilágával, melyek erővel, szenvedéllyel teli kortárs jazz szerzeményeikben teljesednek ki. A szövegíróként is méltán elismert énekesnő három különböző nyelven szól közönségéhez ezen a különleges estén, és három különböző kontinensről érkező művésszel indul egy varázslatosnak ígérkező improvizatív zenei utazásra. Sugárka magyar,  brazil és szenegáli kísérőinek neve ismerősen cseng a világ jazz színpadain, hiszen mind hangszeresként, mind zeneszerzőként a hazai és nemzetközi szcéna legkiemelkedőbb képviselői közé tartoznak. „Egy kristálytiszta hang, melyből határtalan öröm árad…” (Kellylee Evans, Juno-díjas kanadai jazz énekesnő) „A képletesen és átvitt értelemben, nevében és színpadi jelenlétében is tündöklő magyar énekesnő különleges jelenség... A jazz és a world music közötti úton jár… a huncut mosolyok, az ábrándos tekintet, vagy a befelé forduló gesztusok mögött mekkora nagy mélység és kimunkáltság van.” (Zipernovszky Kornél, Fidelio) Közreműködik: Enyedi Sugárka - ének
Csicsák György Balázs - gitár, szájharmonika
Alune Wade - basszusgitár
Matheus Jardim - dobok, ütőhangszerek
Honyecz Ferenc - hárfa
Hámori János - trombita, szárnykürt http://www.enyedisugarka.hu
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?