Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CLUB SZÍNHÁZ SIBYLLE BERG: HELGE ÉLETE - PRÓZAI SZÍNPADI ELŐADÁS
Művészetek Háza Gödöllő - József Attila Stúdiószínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
A Club Színház (L)azannya csoportjának premiere! Az előadást 16 éven felülieknek ajánljuk!

„Jó napot. Engedjék meg, hogy bemutatkozzam: Frederic Félelem. Az új vevő számára lenne itt néhány szép új félelem. Engedelmükkel most bemutatnám. Kinyitja kis bőröndjét. Ez a standard kínálat: az élettől való félelem, a kudarctól való félelem, a haláltól való félelem. Ismerjük ezeket, ezek mindig beválnak, de nézzenek csak ide: félelem a felcsapódó szegélykövektől, amelyekben felbukik az ember. Félelem a nyirkos hangároktól, amelyek éjszakánként csoportba verődnek, félelem attól, hogy alvás közben elveszti az ember a testrészeit, neurotikus rovaroktól való félelem...” Szereplők: Bertalan Adrienne, Cseh Orsolya, Földvári Ármin, Gecse Gábor, Haraszti Dóra, Lécz Bettina, Maródi Vanda, Mátyási Áron, Mihályfi Csilla, Rözge Koppány, Scarlat Katalin, Szegszárdi Patrik, Trungel Töhötöm, Vértes Benedek
  Stáblista
Rendező 
Halász Tibor 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?