Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GÖDÖLLŐ TÁNCSZÍNHÁZ: MILLIÓ DOLLÁROS BÉBI
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
A táncszínházi előadás F. X. Toole Millió dolláros bébi novelláját dolgozta fel, amely azonos címmel 2004-ben bemutatott Oscar-díjas film alapját is képezte Clint Eastwood rendezésében és főszereplésével.

A Gödöllő Táncszínház első alkalommal kért fel több, méltán elismert művészt és sportolót a közreműködésre.  Főszereplők: Turi Sándor – Harangozó díjas, Magyar Állami Operaház címzetes magántáncosa Szabó Zoltán vendégművész – Zerobalet t társulat tagja, az Operett Világ Társulat táncosa Safranka-Peti Zsófia – Gödöllő Táncszínház szólótáncosa, Magyar Táncművészeti Főiskola hallgatója Boksz: Miló Viktória és Zana Mónika - A Gilda Max küzdősport szakemberei és bokszolói  Zeneszerző és zenei rendező: Mihály Tamás - Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas zeneszerző – Omega együttes frontembere Rendező: Ardai Tamás - Filmrendező, operatőr, dramaturg/ Jancsó Miklós munkatársa, hét alkalommal nyert Telly Awards-díjat az Amerikai Egyesült Államokban. Koreográfia: Kézér Gabriella – Vajda Gyöngyvér  
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?