Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KONCZ ZSUZSA KONCERT
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Budapesten a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ ad koncertet 2015. április 16-án Koncz Zsuzsa

A Kossuth-díjas előadóművész koncertjén új lemezéről is hallhat dalokat a közönség. Koncz Zsuzsa tavaly 37. nagylemezével lepte meg rajongóit, ami azt is jelenti, hogy hazánk egyik legkiemelkedőbb énekesnője ezzel csúcstartónak számít.  Ahogy mondja, számára „nincs fontosabb, mint a közönséggel való állandó kapcsolat, a koncertek, amelyek valójában egy folytatólagos zenés párbeszéd darabjai, az életről, az élet dolgairól. Mindarról, ami érdekes, izgalmas, ami történik velünk, körülöttünk, amit szeretnénk, ami lehetne, ami lehetett volna.  2015. április 16-án ad koncertet Koncz Zsuzsa Budapesten a  Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ. A jegy ára előadás napján 4900,-Ft-ba kerül.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
, Szent László tér 7-14. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?