Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KONCZ ZSUZSA KONCERT
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Budapesten a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ ad koncertet 2015. április 16-án Koncz Zsuzsa

A Kossuth-díjas előadóművész koncertjén új lemezéről is hallhat dalokat a közönség. Koncz Zsuzsa tavaly 37. nagylemezével lepte meg rajongóit, ami azt is jelenti, hogy hazánk egyik legkiemelkedőbb énekesnője ezzel csúcstartónak számít.  Ahogy mondja, számára „nincs fontosabb, mint a közönséggel való állandó kapcsolat, a koncertek, amelyek valójában egy folytatólagos zenés párbeszéd darabjai, az életről, az élet dolgairól. Mindarról, ami érdekes, izgalmas, ami történik velünk, körülöttünk, amit szeretnénk, ami lehetne, ami lehetett volna.  2015. április 16-án ad koncertet Koncz Zsuzsa Budapesten a  Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ. A jegy ára előadás napján 4900,-Ft-ba kerül.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
, Szent László tér 7-14. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?