Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CSOPORTOS IDEGENVEZETÉS
Pesti Vigadó

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(10 / 10) - 8 értékelés alapján
  Leírás
2015. február 19-e és 22-e között rendezik meg fővárosunkban az Idegenvezetői Világnapot: budapesti idegenvezetők mutatják be a város nevezetességeit, látnivalóit, köztük a Vigadót!

985-ben született meg az ötlet az Idegenvezetők Világszövetségének első találkozóján, hogy február utolsó vasárnapja legyen az „Idegenvezetők Világnapja”, ezzel is felhívva a figyelmet az idegenvezetők felkészültségére, és segítve, hogy ne csak a külföldi közönség, hanem a hazai vendégek is megismerkedjenek munkájukkal.

Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozott a Pesti Vigadó. A Magyar Kultúra Napja alkalmából szervezett, január 22-ei Nyitott Ház alkalmával többszörös túljelentkezés volt az épületben zajló túrák iránt. Ezen fellelkesülve a hétvégén több csoportot is indítunk. A csoportos idegenvezetés során képzett vezetőink segítségével olyan helyekre is eljuthatnak vendégeink, amelyek a nagyközönség számára nem látogathatóak.

Az érdeklődők 2015. február 21-én és 22-én 750 Ft-os, kedvezményes áron látogathatják a Vigadó idegenvezetéseit. Egy-egy csoportos idegenvezetésen maximálisan 30 fő vehet részt

Fontos tudnivalók!

A jegyárak az idegenvezetést foglalják magukban, tárlatok megtekintésére nem jogosítanak!

Ezeken a napokon a Komplex házjegyek árából (mely jegyekkel a Vigadó aktuális tárlatai tekinthetőek meg) minden csoportos idegenvezetésen részt vett vendég további 50%-os kedvezményben részesül.

A vezetés várható időtartama: 60 perc

A túra során az épület azon részei is bejárhatók, melyek a nagyközönség számára nem vagy csak részben látogathatók!

Csoportlétszám maximálisan 30 fő lehet, helyét előzetes jegyvásárlással tudja biztosítani.

  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?