Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
WELCOME TO MUTYILAND – SLAWOMIR MROŽEK: A NYÍLT TENGEREN
Szöveg Színház Színházi Egyesület - Symbol Budapest

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Welcome to Mutyiland – Slawomir Mrožek: A nyílt tengeren című abszurd komédiája alapján Fordította: Kerényi Grácia A Szöveg Színház előadása

Három nőt összezárt a balszerencse. Egy hajóban eveznek, egymás nélkül nem élik túl. Ki kell találniuk valamit.  Az egyiknek fel kell áldoznia magát. Az egyiket fel kell áldozni. Ki dönti el, melyikük legyen az? Az élet? Pff. A társadalom? Ugyan…
A szituáció? Ad abszurdum.
  A Kicsi Hajótörött                 Bodó Edit
A Középső Hajótörött           Pálfi Zsanett
A Kövér Hajótörött               Széplaki Szilvia
Postás, Lakáj                          Mokány Csaba Jelmez: Szeivolt Kati
Díszlet és rendezés: Szántai Edina Az előadás kb 50 perc, egy felvonásban Az előadás Slawomir Mrožek és Kerényi Grácia örököseinek engedélyével, a Diogenes Verlag AG. és a Hofra Kft. közvetítésével jött létre.  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?