Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LÁTHATATLAN VALENTIN VACSORA
Láthatatlan Kiállítás - Láthatatlan Vacsora

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Romantikus Valentin napi vacsora teljes sötétségben, Láthatatlan túrával egybekötve

A teljes sötétségben immáron nemcsak az erdőt, a város zajait vagy a frissen főtt kávé illatát érezheted, hanem kellemes környezetben, felhőtlen légkörben, halk zene mellett tölthetsz el egy felejthetetlen estét. Teljes sötétségében, minden vizuális segítség nélkül teheted próbára érzékszerveid. A Láthatatlan Vacsorán magad is meg fogsz lepődni azon a tényen, hogy szaglásod és ízlelésed valójában mennyire fejlett, látás nélkül mennyire kiteljesednek az illatok és az ízek. Töltsd tele a poharad, és engedd el fantáziád! Mire emlékeztet a bor illata. Virágra? Akácfára? Esetleg gyümölcsre? Élj át élőzene kíséretében egy vidám, szórakoztató estét a barátaiddal, esetleg egy igazán eredeti vak randit.
 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Ettől az eladóhelytől még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, kérjük, ezügyben náluk érdeklődj!
  Cím
1024, Kis Rókus utca 16-20. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?