Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

GÖDÖLLŐ TÁNCEGYÜTTES: TAVASZI GÁLAMŰSOR
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Gödöllő Táncegyüttes: Tavaszi Gálaműsor Az előadás időtartama: 2x50 perc, egy szünettel

"... szja, kaj na szja... avagy egyszer volt hol nem volt... " -                                           Igaz történet a cigányság mesés múltjáról és valóságos jelenéről. Bemutatásra kerülnek a magyarországi és a balkáni cigányság hagyományos táncai, szokásai, hidelem- és mondavilága.  "Életem éneke - énekem élete"  Tisztelgés a még élő és már elhunyt énekes, hangszeres és prózai adatközlők örök érvényű tudása előtt. A "tudás fái" ők, ezeréves bölcsességek, örömök és bánatok, hangok és mozdulatok őrzői. Táncba, mesébe és dalba rajzolt életek, remekbe szabott énekek.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?