Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GÖDÖLLŐ TÁNCSZÍNHÁZ: KÖRZETEK
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Gödöllő Táncszínház: Körzetek Az előadás időtartama: 2x40 perc, 1 szünettel

Az Éhezők viadala című nagy sikerű könyv és film ötlete alapján a Gödöllő Táncszínház más korba helyezi el a háborút, amelyet a gyarlóság, a kreált, az egyéni szempontokat és érdekeket képviselő szemlélet osztott körzetekre. Vers: Rékasi Károly színművész Látványterv: Ardai Tamás   Főbb szerepek: Nagy Lili Safranka-Peti Zsófia Papp Tamás Philipp Noémi Sándor Dorottya Petridisz Anna Philipp Diána Árvay-Vass Léna   További szereplők: Pekár Attila, Lénárt Gábor, Tibold Eszter, Gubcsi Anna, Nagy Kata, Pálházi Dominika,  Jávor Lili, Löbl Enikő, Paulina Laura, Fekete Csenge, Vauver Maja, Vígh Borbála, Vígh Orsolya, Petróczy Liza, Jávor Ajsa, Sajgál Sára-Rebeka, Félix Andrea, Győri Kamilla, Hidasi Franciska,  Bencsik Eszter, Békési Emese, Erdős Barnabás, Zabó Virág, Révész Orsolya, Virágh Gyöngyvér Rendező - koreográfus: Kézér Gabriella és Vajda Gyöngyvér
  Szereposztás
Színész 
Rékasi Károly 
  Stáblista
Rendező - koreográfus 
Kézér Gabriella 
Rendező - koreográfus 
Vajda Gyöngyvér 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?