Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GÖDÖLLŐ TÁNCSZÍNHÁZ: SORS AZ ELŐADÁST 12 ÉVEN ALULIAKNAK NEM AJÁNLJUK!
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Gödöllő Táncszínház: Sors táncszínházi előadás Mezítlábas táncosnő/Isadora Duncan életútja AZ ELŐADÁST 12 ÉVEN ALULIAKNAK NEM AJÁNLJUK!

"Táncszínházunk a korszak nagy táncos egyéniségének életútját szeretné bemutatni Isadora Duncan személyében."   I. felvonás: Rekviem a szerelemért Az előadás vallási tartalma ellenére, a világi életben jelenlevő állandó problémát feszegeti, amelynek valós témája a társkeresés örökös küzdelme. Közreműködik élőben: Cavaletta kórus   II. Felvonás: Mezítlábas táncosnő A test, a lélek, a szellem és az érzelmek harmóniája. Társulatunk a korszak nagy táncos egyéniségének életútját szeretné bemutatni Isadora Duncan személyében. Verseket elmondja: Gémesi Márta és Gombos Viktor Közreműködik élőben: Menyhei Ádám zongoraművész, Sofia Cosma Piano verseny különdíj, Nemzetközi Bartók Béla zongora verseny különdíj, Rotary verseny I. helyezettje. Versek – Zeneszerző: Gémesi Gergely Rendező, koreográfus: Kézér Gabriella - Vajda Gyöngyvér Az előadás időtartama: 2*45 perc, 1 szünettel
  Stáblista
Rendező, koreográfus 
Kézér Gabriella 
Rendező, koreográfus 
Vajda Gyöngyvér 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?