Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FESTIVAL DE LA FRANCOPHONIE: QUATOUR SINE NOMINE (CH)
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A lausanne-i Sine Nomine svájci vonósnégyest Patrick Genet és François Gottraux (hegedű), Hans Egidi (brácsa) és Marc Jaermann (cselló) alapították.

A kvartett 1985-ben megnyerte az Eviani Nemzetközi Verseny nagydíját és a sajtódíjat, Reggio Emiliában 1987-ben pedig a Premio Paolo-Borciani verseny második díjával jutalmazták a vonósnégyest. Azóta a Sine Nomine Kvartett rendszeresen fellép Európa és Amerika nagyobb városai koncerttermeiben, így a londoni Wigmore Hall-ban, az amszterdami Concertgebouw-ban és a Carnegie Hall-ban New Yorkban. A Sine Nomine kvartett tagjai azért döntöttek a „név nélkül” elnevezés mellett, hogy ezzel is szimbolizálják nyitottságukat az általuk játszott zeneszerzők és műveik felé. Magyarországi turnéján a Sine Nomine Haydn, Schubert és a fiatal svájci zeneszerző, Jean-Selim Abdelmoula műveiből fog játszani. Műsor: Joseph Haydn: D-dúr vonósnégyes, op 76, No.5.,Hob. III.79
Jean-Selim Abdelmoula: (TBA)
Franz Schubert: d-moll vonósnégyes, No.15. (A halál és a lányka), D.810 Közreműködik: Patrick Genet - hegedű
François Gottraux - hegedű
Hans Egidi - brácsa
Marc Jaermann - cselló www.quatuorsinenomine.ch 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?