Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TAKE THE MOL TRAIN: GADÓ GÁBOR INTERNATIONAL QUINTET (H/F/B)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A nemzetközi hírű gitáros-zeneszerző az elmúlt években számtalan projekttel jelentkezett úgy az Opus Jazz Clubban, mint egyéb hazai és nemzetközi színpadokon. Hosszú idő után most látta elérkezettnek az időt arra, hogy ismét létrehozzon egy stabilan működő, s rendszeresen koncertező nemzetközi formációt, mellyel az időközben felhalmozódott zenei kérdéseit és válaszait egyre letisztultabb formában tudja kifejezni.

A csapat valamennyi muzsikusa régi társa Gadónak, de ez a formáció most lép először színpadra, hogy a rá következő nemzetközi koncertek előtt elsőként az Opusból adjon életjelt magáról. „Kérdés, hogy a modern zene nem ment-e túl messzire a diszharmóniával való kísérletezésben, s vajon nem törte-e össze akarva-akaratlan a harmónia minket védő szféráit? S hogy lehet-e manapság újra tonális zenével foglalkozni – nem a merő esztétikum, de a rettenet és a szépség jegyében? Sokak tanúsága szerint a szépség szorosan összefügg az egyetemes lét félelmetes mélységeivel, egy idegen világ rettenetével.” foglalja össze gondolatait Gadó Gábor az új csapattal bemutatandó zene kapcsán, majd Rilkét idézi: „Mert mi a szépség, ha nem annak a Rettentőnek a kezdete, amelyet elviselünk még épp, s ha csodáljuk, azért, mert hagyja közönnyel léteznünk csak. Az angyalok mind iszonyúak.” Közreműködik: Gadó Gábor - gitár
Mózes Tamara - ének, zongora
Laurent Blondiau - trombita
Sébastien Boisseau - nagybőgő
Joe Quitzke - dob
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?