Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HOSSZÚ ÚT AZ ÉJSZAKÁBA (EGY HOSSZÚ NAP ELUTAZIK AZ ÉJSZAKÁBA)
Katona József Színház - Kamra

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.9 / 10) - 226 értékelés alapján
  Leírás
Zsótér Sándor nagy sikerű rendezése áprilisban a Kamrában látható.

Az előadásban nyújtott alakításukért Trokán Nóra és Kőszeg Ákos a legjobb főszereplőknek járó díjat kapták tavaly a Vidéki Színházak Fesztiválján.

Hosszú út az éjszakába
(Egy hosszú nap elutazik az éjszakába)

Az amerikai Eugene O’Neill egyik legismertebb, és egyben legszemélyesebb drámája látszólag vékony történetről szól: egy átlagosnak tűnő amerikai família egy napját mutatja be – melyről hamar kiderül, hogy egyben a család alkonyát is jelenti. Pedig ez a nap is csak úgy kezdődik, mint a többi: idillinek látszó családi reggelivel. A problémák, a szereplőkben megbúvó démonok azonban lassan felszínre bukkannak, és eljön a pillanat, amikor többé már nem lehet elnyomni őket... A viták vádaskodásokba, a veszekedések kilátástalan, vad háborúba torkollnak; az apa, az anya és a két fiú pedig egyedül találják magukat önmagukkal. A rendkívül finom vonalakkal megrajzolt figurákat Trokán Nóra, Kőszegi Ákos, Orth Péter, Porogi Ádám és Kertész Kata alakítja. Az előadás hossza: 2 óra 50 perc, egy szünettel.
  Szereposztás
Színész 
Trokán Nóra 
Színész 
Kőszegi Ákos 
Színész 
Orth Péter 
Színész 
Porogi Ádám 
Színész 
Kertész Kata 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!