Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
J(A)ZZ! : WOLFGANG PUSCHNIG HOMEGROWN (A)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Nyitottság a világra, nem megfeledkezve arról, honnan jöttünk – világpolgárság erős hazai gyökerekkel: ezt a gyakran csupán üres frázisként használt bipolaritást Wolfgang Puschnig emberként és muzsikusként is példamutató módon testesíti meg.

Az osztrák szaxofonos a nyolcvanas évek óta az európai jazz egyik példaértékű képviselője. Ausztria legdélebbi tartománya, a germán, szláv és latin kultúrák metszéspontján elhelyezkedő Karintia volt az a hazai közeg, amely kezdettől formálta Puschnig gondolkodásmódját és érzésvilágát. A játékára oly jellemző elégikus intonáció és dallamvezetés a laikusokat és az ínyenceket egyaránt mélyen megérinti, bizonyítva hogy a már-már zavaróan áttekinthetetlen posztmodern sokszínűség korában is lehetséges egy szinte romantikus, már az első hangtól azonosítható kifejezésforma kialakítása. Ahogy azt a kvartett neve is jelzi, nemzetközi zenésztársak helyett Puschnig hasmisítatlan hazai csapattal jön most az Opusba, persze valamennyiük egyaránt szereplője az Ausztria határain túlmutató jazzéletnek is. Paul Urbanek vagy hetven CD-n működött közre eddig, játszott Ornette Colemannel, vagy Alegre Correával. Raphael Preuschl, aki a hónap elején David Helbock trióját erősítette az Opusban, ezúttal hagyományosabb hangszerét használja a basszus ukulele helyett, remek ritmussczekciót alkotva Reinhardt Winkler dobossal. Közreműködik: Wolfgang Puschnig - szaxofon, fuvola
Paul Urbanek - zongora
Raphael Preuschl - nagybőgő
Reinhardt Winkler - dob  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?