Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

A HÁROM KISCICA - VIDÁM MESEJÁTÉK
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ - Köszi színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Három kiscica és a vidám mesék Zenés mesekosár egy részben a Pódium Színház előadásában.

Ki ne emlékezne a régi klasszikus mesekönyvre a Vidám mesékre? Az előadás megeleveníti és bemutatja a gyerekek nagy kedvenceit, a Három kiscicát, az Okoska botocskát, valamint a Kispipi és Kisrécét. Szereplők: Ternai Kriszta, Cseh Adrienn, Szuromi Bernadett, Zsiga László, Pallós Tibi, A darabot összeállította és rendezte: Bednai Natália
  Szereposztás
Színész 
Ternai Kriszta 
Színész 
Cseh Adrienn 
Színész 
Szuromi Bernadett 
Színész 
Zsiga László 
  Stáblista
Rendező 
Bednai Natália 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?