Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MACSKAKIRÁLY - ZENÉS MESEJÁTÉK
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ - Köszi színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Boros György László: Macskakirály zenés mesejáték egy részben A Pódium Színház előadása.

A Macskakirály Musical egy magyar népmesei elemekből szőtt vidám musical, kaland, izgalom, szerelem és varázslat szövi át. Egy rendkívüli leány és egy rendkívüli macska, akik – miközben a küldetésüket teljesítik – saját sorsukat is megváltoztatják. Útjuk során ravaszságra és bátorságra lesz szükségük. Katica, a talpraesett hajadon, s a mellészegődött Macskacicó fontos céllal keltek útra: Hollófernyiges, a gonosz sárkány elrabolta a déli szelet, s emellett még János királyt, az ország uralkodóját is eltüntette, így addig nem lesz tavasz, míg valaki vissza nem szerzi a szelet a sárkánytól. Csapdák, ördögök, boszorkányok szegélyezik útjukat, de az igazi próba csak Hollófernyiges kastélyában kezdődik… A magával ragadó történet szerethető dalokkal van fűszerezve, mely ezáltal minden korosztály számára élvezetes kikapcsolódás.
  Szereposztás
Katica 
Bátyai Éva 
Katica 
Házi Anita 
Katica 
Cseh Adrienn 
Macskacicó, Hollófernyiges a sárkány 
Gieler Csaba 
Hollófernyiges a sárkány 
Zsiga László 
Banya, Sárkányné 
Bednai Natália 
Banya, Sárkányné 
Kelemen Kriszta 
Róka 
Ternai Kriszta 
  Stáblista
Rendező 
Bednai Natália 
Koreográfia 
Boros Eleonóra 
Koreográfia 
Bednai Natália 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?