Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GYÓGYÍTÓ TERMÉSZET 3.
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 178 értékelés alapján
  Leírás
Köbel Wolfgang fitoterapeuta, természetgyógyász tudományos, ismeretterjesztő előadás-sorozata február 2-től kezdődően 2 hetente hétfő esténként 18 órától.

"Adjon új erőt az életének!"

Gyógyító természet 3.

Március 2. 18 óra A PMS, menopauza és rák mögött húzódó állapot: az ösztrogéndominancia.
Mi köze van az alligátornak a női hormonokhoz? Az emberi „haladás” drága ára! Hormonegyensúly nélkül semmi sincs rendben. Az ösztrogén anabolikus és növekedés serkentő hatása. Az előadáson ezekről és még sokkal több mindenről is szó lesz. 4. Március 16. 18 óra Meggyógyítani, amit mások lehetetlennek tartanak: az autoimmun pajzsmirigy betegség.
Nem elégszik meg azzal, hogy „szépen” szedi a gyógyszereit, miközben különböző mellékhatásoktól szenved? Már semmi sincs úgy, mint régen? „Keskeny az út és meredek”, útmutatások a gyógyulás folyamatára. 5. Március 30. 18 óra Már régóta tart a babaprojekt?  Természetes módszerek a termékenység növelésére.
Miért pont én? Mi siklott el a múltban? Helyre lehet hozni? Lombik: igen vagy nem? Milyen gyógynövényeket használjak? Mit egyek? Mit tegyek? Mit higgyek? Milliónyi kérdés – keressük együtt a válaszokat. 6. Április 13. 18 óra Mentsük meg a prosztatát. Megelőzés és természetes gyógymódok.
A hormonegyensúly nem csak a nőknek fontos! A prosztata számos belső és külső támadás célkeresztjében áll. Elég-e a kisvirágú füzike? Létezik optimális életmód a prosztata gyulladás megelőzése céljából? Gyakorlati lépések egy egészséges prosztata érdekében. 7. Április 27. 18 óra Az áteresztő bél szindróma. Megbízható diagnózis és természetes gyógymód.
Minden autoimmunbetegség „melegágya”. Mi áll e fogalom mögött? Miért nincs gyógyszer erre a problémára? Milyen életmóddal előzhető meg ez az állapot? 8. Május 11. 18 óraTermészetes gyulladáscsökkentés a megfelelő zsírsav bevitel által, diagnózis és megfelelő terápia krónikus gyulladás esetén. A krónikus gyulladások számos okairól röviden. Gyakorlati lépések az ételek kiválasztása során. Halolaj vagy lenolaj?
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyed mobilon vagy kinyomtatva is bemutathatod!
  Cím
, Szent László tér 7-14. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?