Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

FIATAL FESZTIVÁLOZÓK - 65 ÉVES A MAGYAR TÁNCMŰVÉSZETI FŐISKOLA
MÜPA - Müpa – Fesztivál Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1166 értékelés alapján
  Leírás
A fesztivál szó mindenkor ünnepi eseménysort jelez, a dupla fesztivál dupla ünnepet. Most duplázunk, hiszen ez az este egyszerre része a Budapest Táncfesztiválnak és a Magyar Táncművészeti Főiskola ifjúsági fesztiváljának.

Ahhoz, hogy a tűz sose aludjon ki, bizony mindig szükség van utánpótlásra: fiatalokra, akik az idősebbektől átveszik a fáklyát. Ezzel a szándékkal hívta létre 1950-ben az akkori kulturális kormányzat az Állami Balett Intézetet: neveljen kiváló táncosokat, alkotókat, tanárokat, mestereket. Erre oktatták-nevelték Lőrinc György, Hidas Hedvig, Kún Zsuzsa, Gál Jenő, Dózsa Imre, ifj. Nagy Zoltán, Jakabné Zórándi Mária igazgató / főigazgató / rektor-elődeim vezetésével a mindenkori tantestületek a mindenkori diákokat. A 65 éves Magyar Táncművészeti ma több mint 600 növendék tanul. Napról napra szorgalmas gyakorlással, rengeteg próbával készülnek a színpadra. Ünnepeljünk – fesztiválozzunk – együtt!

Szakály György
rektor
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ezen az előadóhelyen a jegyed bemutathatod a mobilod kijelzőjén, vagy kinyomtatva, papíron.
  Cím
  Hogy tetszett?