Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TÓTH VIKTOR TERCETT
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Tóth Viktor gyakori vendége az Opus Jazz Clubnak, Arura Triójával, illetve más, nagyobb formációval is többször szerepelt már nagy sikerrel a klub színpadán.

A Tóth Viktor Tercett, mely a szaxofonos legrégebben működő, még 2004-ben alakult, s azóta már más felállásban játszó triója, csak 2013 tavaszán, az Opus nyitását követően lépett fel a klubban. Noha a felállás látszólag „kis különbséggel” ugyanaz, mint az Auráé, a zenei szövet éppen ettől mégis teljesen más. Természetesen meghatározóak a zenekarvezető kompozíciói és játéka, de az Arurában szóló- és harmónia-hangszerként is megszólaló cimbalom helyett itt a zseniális fiatal dobos, Hodek Dávid kerekíti trióvá a Tóth Viktor - Orbán György párost, s ezzel mindnyájuk számára egész más zenei helyzet teremtődik. Az erőteljes ritmusszekció ugyanis itt sem a szólista kísérője, hanem egyenrangú társa a szaxofonosnak, s bátran kijelenthetjük, hogy a jazztörténet nagy szaxofontrióihoz mérhető színvonalon és magabiztossággal játsszák mindig megújuló műsorukat. Közreműködik: Tóth Viktor - szaxofon
Orbán György - nagybőgő
Hodek Dávid - dob
  Stáblista
szaxofon 
Tóth Viktor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?