Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

AMAZONOK
RS9 Színház - Fehér terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Amazonok VALLAI PÉTER KORTÁRS ELŐADÓMŰVÉSZETI FESZTIVÁL - VERSENYPROGRAM

Régi álmom valósul meg ezzel, hogy ezt a két karakteres nőt ( Karafiáth Orsolya költőnő és Góbi Rita táncos-koreográfus) összehozhatom egymással - rajtam keresztül. Az előadásban a női lét biztonságát, és bizonytalanságát kívánom megjeleníteni, hogyan működünk mi, mért sérülünk, ha őszinték vagyunk a férfiakkal, mi az a kommunikációs eszköz, pl szótár, amire szükségünk van feléjük, de akkor meg mért érezzük magunkat hanyagolva, ha megteszünk mindent az egyetértésért, és mért a legnehezebb a kreatív-gondolkozó nőknek megtalálni életük párját, családot alapítani, vagy a boldogságot. Legyen ez az este a nőké, és legyen a férfiaké, akiknek ha minden jól sikerül - ezúttal nem kell szótár.   Közreműködők: Takáts Eszter: dalszerző, előadóművész, zenész-énekes Karafiáth Orsolya: költőnő Góbi Rita: táncos, koreográfus Csák Erika: rendező Somogyi Réka: festményruha készítő A Takáts Eszter Beat Band tagjai: Kirschner Péter: szólógitár, Szeifert Bálint: basszusgitár, Prommer Patrik: dob
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, az RS9 Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?