Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MINDEN KEZDET NEHÉZ - HÁT MÉG A VERSENYZONGORA
Veres 1 Színház - Veres 1 Színház Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
OLT TAMÁS: Minden kezdet nehéz – hát még a versenyzongora romantikus vígjáték

A darab, egy fiatal író, Viktor viharos szakításával veszi kezdetét. Ez már ki tudja hányadik, és ki tudja hányadik viharos. Gyökeres változást vett életében új társa, a hozzá szegődött bassett hound, Brúnó. Az együttélési normákról alapvetően mást gondoló Brúnó és gazdája egy sor kalamajkába keveredik, s közben a különös véletlen folytán Viktor találkozik egy régi osztálytársával, a házasságában a boldogság hajdani ígéretét kereső Dorkával. Vitathatatlanul izzani kezd közöttük a levegő… Egy igazi fiatalos romantikus komédia kerekedik a történetből - semmi esetre sem csak fiataloknak. A szerethető karakterek pedig igazi jutalomjátékot kínálnak a színészeknek. A darab írója, Olt Tamás, a nemrégiben Mensáros-díjjal kitüntetett fiatal színész, rendező és szerző, jelenleg a Nemzeti Színház művésze. Korábbi előadásait (Absinth, Hét randi), melyeket nem csak szerzőként, hanem rendezőként is jegyez, országszerte bemutatták már, s óriási közönségsikernek örvendenek.   Szereplők: Viktor: Mohai Tamás Nyomozó: Vándor Éva Dorka: Legerszki Krisztina Brúnó: Schlanger András Borcsa: Sárközi-Nagy Ilona Lackó: Szakál Miklós   Rendező: Olt Tamás
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?