Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MESÉLŐ TÁRGYAK
Bűvész Színház - Bűvész Színház színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Vajon léteznek olyan tárgyak, amiket egy elveszett lélek megkísértett? Erre keressük a választ egy különleges bűvészműsor és egy különleges gyűjtemény segítségével.

Léteznek a világon olyan tárgyak, amiket különleges képességekkel ruháznak fel, egyesek szerint szellemek szállták meg, vagy átok ül rajtuk. Vajon miért szögezett egy széket a falra egy angliai múzeum, hogy még véletlenül se üljön rá senki? Vagy mi a helyzet azzal az antik borotválkozó tükörrel, amibe belenézve állítólag egykori gazdáját láthatjuk? És a tűzből kimentett harangocska, ami egykor egy valódi médiumé volt valóban képes kapcsolatot teremteni egykori gazdájával? Damien White ilyen antik tárgyakat gyűjtött össze az évek alatt és most egy különleges bűvész műsor keretein belül szeretné bemutatni, hogy mire képes a babona, hiedelem, hogyan vélekedtek az egykor élt emberek életről és halálról. Tarts velünk és éld át, milyen is lehetett egy 19. századi spiritiszta találkozó élményei. Gyerekeknek minimum 16 éves kortól ajánljuk.
A műsor időtartama körülbelül másfél óra.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Bűvész Színházban elég, ha bemutatod a jegyed okostelefonon.
  Cím
1115, Bartók Béla út 98-102. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?