Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DAMIEN WHITE - AGY 2
Bűvész Színház - Bűvész Színház színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Agyunk egy nagyon különleges szerv, aminek különleges tulajdonságait csak nagyon kevesen ismerik. Ezen kevesek közé tartoznak a mentalisták.

Damien White AGY című műsora először 2012-ben került a Bűvész Színház színpadára, ahol agyunk különleges képességeivel foglalkozott és bemutatta, hogy mi a különbség bűvészet és mentalizmus között.
2015-ben elindult az ‘AGY 2 – A tudatunkon túl’, a műsor második epizódja, ahol megismerkedhetünk egy mentalista születésének állomásaival. Mi köze lehet ennek egy szemműtéthez? A hipnózishoz, amit mindannyian nap, mint nap átélünk? A hatodik érzékhez és a belső hangokhoz? A műsorból mindez kiderül. Jöjjön el és élje át személyesen agyunk hihetetlen csodáit.
Tiniknek (12-14 éves kórtól) és felnőtteknek ajánlott.
A műsor időtartama körülbelül másfél óra.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Bűvész Színházban elég, ha bemutatod a jegyed okostelefonon.
  Cím
1115, Bartók Béla út 98-102. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?