Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A CIMBALIBAND ÉS DRESCH MIHÁLY KONCERTJE
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
12 év csend után ismét közös műsorral készül a két nagyszerű zenész, de a helyzet most fordított! Unger Balázs zenekara látja vendégül Dresch Mihályt. A műsor országos premierje az erre legméltóbb helyen kerül bemutatásra, a Cimbaliband főhadiszállásán a gödöllői Művészetek Házában.

Unger Balázs a Cimbaliband vezetője két évig volt tagja a nagyszerű magyar jazz szaxofonos, Dresch Mihály Quartetjének. A röpke két év alatt rengeteg hazai koncerten kívül London, Párizs, Stockholm és Berlin színpadain is megfordultak együtt. A sikerek után hirtelen elváltak útjaik. Unger Balázs a Magyar Állami Népi Együttes hivatásos cimbalmosa lett, míg Dresh Mihály továbbra is a saját jól kitaposott zenei ösvényein haladt tovább. Utolsó közös fellépésük 2003 márciusában volt a Fonóban, ahol az amerikai Archie Shepp szaxofonos volt a Dresch Quartet vendége. A Cimbaliband 2006-os megalakulásában nagyon nagy szerepet játszott a Dresch Quartetből hozott útravaló, Unger Balázs a mai napig kamatoztatja a náluk megszerzett jazz zenei elemeket zenekara dalaiban. Most 12 év csend után ismét közös műsorral készül a két nagyszerű zenész, de a helyzet most fordított! Unger Balázs zenekara látja vendégül Dresch Mihályt. Felcsendül majd több régi Dresch Quartet dal, kicsit más köntösben, de a Cimbaliband dalok sem úszhatják meg Dresch Mihály legendás szaxofon improvizációit! A műsor országos premierje az erre legméltóbb helyen kerül bemutatásra,  a Cimbaliband főhadiszállásán a gödöllői Művészetek Házában. Közreműködik: Dresch Mihály, Liszt Ferenc-díjas magyar zenész, Érdemes és Kiváló Művész. A mai magyar dzsessz kiemelkedő alakja, kiváló szaxofonos, aki a magyar népzene és a jazz ötvözésén alapuló saját zenei világot alakított ki.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?