Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AZ 5 ÉVES IN MEDIAS BRASS JUBILEUMI KONCERTJE
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az 5 éves In Medias Brass jubileumi koncertje.

Az In Medias Brass öt évvel ezelőtt, 2010. január 27-én tartotta meg első próbáját. Tagjai a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen ismerkedtek meg egymással, az együttes megalakulásának apropója pedig a 2010 augusztusában megrendezett 6. Jeju Nemzetközi Rézfúvós Verseny volt, melyen elsöprő sikert arattak: annak ellenére, hogy a világ minden tájáról összesen közel háromszáz résztvevő indult, a kamarazenei első díj mellett megnyertek minden olyan szólóhangszeres kategóriát is, amelyben elindultak (kürt, harsona és tuba). Az indulás lendülete pedig megalapozta a következő éveket is.   Az együttes – megalakulását követő nem sokkal több, mint három éven belül – hét rangos, nemzetközi kamarazene versenyen nyert öt első, két második és számos különdíjat Dél-Koreában, Németországban, Szlovéniában, Japánban, Olaszországban, Franciaországban és az Amerikai Egyesült Államokban. Emellett koncerteztek Magyarországon kívül Svájc, Németország, Olaszország, Lengyelország, Franciaország, Dubai, és az Amerikai Egyesült Államok színpadain is. A rövid időn belül elért nemzetközi sikerek elismeréseképpen munkájukat 2011-ben Junior Prima díjjal tüntették ki, 2012-ben pedig a KLASSZ Tehetség program promotáltjai között szerepeltek.   A rövid, de tartalmas öt évre jubileumi koncertjük keretében tekinthet vissza velük együtt mindenki, aki kedveli a rézfúvós kamarazenét. A műsor első felében olyan művek hangzanak el, amelyek jelentős szerepet töltenek be repertoárjukban: versenyeken játszották őket, vagy nekik készültek az átiratok. A második félidőben pedig művészbarátaikkal kibővült rézfúvós nagypartiként lépnek színpadra. Műsor: Samuel Scheidt: Canzone Aethiopicae
Joseph Bodin de Boismortier: esz-moll fuvolakvinett (arr.: Ott Rezső)
Arcangelo Corelli: Karácsonyi Concerto (arr.: Ott Rezső)
Pietro Mascagni: Intermezzo a Parasztbecsület c. operából (arr.: Kresz Richárd)
Dohnányi Ernő: Ruralia Hungarica (arr.: Ott Rezső)
Anthony Plog: Four sketches for brass quintet 2., 4. tétel
Georg Friedrich Händel: D-dúr concerto grosso
Edward Elgar: Nimrod az Enigma Variációk című művéből
Pjotr Iljics Csajkovszkij: Trepak a Diótörőből
Aram Iljics Hacsaturján: Kardtánc
George Gerswhin: I got rhythm
Chick Corea: Spain Közreműködik: In Medias Brass rézfúvós kvintett
Tagok:
Kresz Richárd, Nagy Antal Endre - trombita
Benyus János - kürt
Sztán Attila - harsona
ifj. Bazsinka József - tuba
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?