Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A MALÁJI LÁNY
Turay Ida Színház. - Turay Ida Színház.régi

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 946 értékelés alapján
  Leírás
Abai Pál ötletéből írta Gyökössy Zsolt: A MALÁJI LÁNY zenés vígjáték

A párizsi múzeumból elloptak egy értékes műtárgyat, - és a botrány miatt az igazgatót kitették az állásából. A tudós professzor hivatalos úton sehogyan sem tudta ártatlanságát bizonyítani, ezért sajátos módon, egy alvilági kapcsolatokkal rendelkező kétes alak segítségét veszi igénybe. A lányával együtt bűntársi szövetségben elkövetett betöréssel szerzi vissza múzeumának a felbecsülhetetlen értéket. – Ez így önmagában sem mindennapi történet. Egy zenés darab számára pedig olyan kedvesen humoros téma, amilyet fantázia ritkán tud teremteni. Ehhez a történethez ízek, színek kellettek: a betörésből romantikus szerelem, - az alvilági kapcsolatból kacagtató humor, - a kincs visszaszerzéséből izgalmas kaland; - és a sok cselekménybukfenchez kellemes, fülbemászó zene, csillogó rímekkel tarka-barka versek. Mindehhez remek színészi játék, és lenyűgöző párizsi pikantéria. A maláji lány olyan élmény, amilyet csak egy egzotikus nő tud nyújtani. Rendező: GYÖKÖSSY ZSOLT
  Szereposztás
Színész 
Győri Péter 
Színész 
Győri Péter 
Színész 
Nagy Gábor 
Színész 
Nagy Gábor 
Színész 
Xantus Barbara 
Színész 
Xantus Barbara 
Színész 
Rárósi Anita 
Színész 
Rárósi Anita 
Színész 
Sövegjártó Áron 
Színész 
Sövegjártó Áron 
Színész 
Nyírő Bea 
Színész 
Nyírő Bea 
Színész 
Frech Zoltán 
Színész 
Frech Zoltán 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?