Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DR.BAGDY EMŐKE ELŐADÁSA- FÉRFISORS, NŐI SORS, A PÁRKAPCSOLATI HARMÓNIA ELŐSEGÍTÉSE
ÁVF Auditórium - Villányi úti Konferenciaközpont

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 20 értékelés alapján
  Leírás
„Minden ember éljen boldog családban!” A párkapcsolati harmóniáért indít jótékonysági előadássorozatot márciusban az egyik ismert társkereső iroda. Az első előadást Prof. Dr. Bagdy Emőke tartja.

A klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta arról beszél majd, hogy miként tudunk változtatni annak érdekében, hogy boldogabb párkapcsolatban éljünk. Az előadásokból származó bevételt egy gyermekotthon kapja.   Budapest, 2015. január 20. – A boldog családi élet alapja a kiegyensúlyozott párkapcsolat.
A „Minden ember éljen boldog családban!”  címmel induló előadássorozat egyszerre szól egyedülállókhoz és kapcsolatban élőkhöz, nőkhöz és férfiakhoz. A nyitó előadást Prof. Dr. Bagdy Emőke tartja, „Férfisors, női sors, a párkapcsolati harmónia elősegítése” címmel. A szakember célja, hogy rámutasson azokra a technikákra, amelyek segítenek a minél
harmonikusabb családi élet megteremtésében.   Az eseményeken a szakpszichológus mellett megszólal Bús Tímea életvezetési coach, párkapcsolati szakértő is. „Nyolc éve foglalkozom hivatásszerűen azzal, hogy minél több embert segítsek hozzá a boldog családi élethez. Úgy vélem, akkor lehetek a leginkább hiteles, ha a saját utamat és irodai tapasztalataimat osztom meg másokkal” – mondja Tímea, a sorozatot elindító Duals Társkereső Iroda vezetője.   Tímea az előadásokon elsősorban a női- és férfi sorsról beszél majd. Úgy látja, hogy alapvető probléma, hogy ma már sok esetben a nőknek a klasszikus férfi szerepekben is helyt kell állni, és ugyanígy, vannak olyan férfiak, akikből hiányoznak fontos, a harmonikus párkapcsolatban elengedhetetlen férfi tulajdonságok. Tímea hozzáteszi, „egy kapcsolatban nem küzdeni, hanem egymás felé fordulni kell, ez talán a legfontosabb üzenet”.   Az első előadás időpontja: 2015. március 4. 19.00 óra Helyszín: Villányi úti Konferenciaközpont (1114 Budapest, Villányi út 11-13.)   Az előadásokkal a szervezők nemcsak a felnőtteknek, de a gyerekeknek is szeretnének segíteni. Az előadás résztvevői mindannyian támogatják a programsorozat jótékonysági jellegét, az eseményekből származó teljes bevételt a Fővárosi Sztehlo Gábor Gyermekotthon és Fogyatékosokat Befogadó Otthona Kmety György utcai intézetének ajánlják fel. Az előadások háziasszonya Vámos Erika, a Több mint TestŐr műsorvezetője.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet mobilon vagy kinyomtatva is bemutathatod!
  Cím
  Hogy tetszett?