Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A NÉGYSZÖGLETŰ KEREK ERDŐ MESÉI
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Főnix Művészeti Műhely előadása Ki ne ismerné a Négyszögletű Kerek erdő lakóit, Bruckner Szigfridet, Mikkamakkát, Aromót, Vacskamatit és a többieket? De valóban ismerjük őket? Tudjuk-e hogyan, miért kerültek az Erdőbe? Erről, és még három további történetről szól az előadás.

Létezik egy hely, ahol a barátság és a szeretet minden problémát megold, ahol csak annyit kell mondani, hogy döm-dö-döm, és máris minden ellentét elsimul. A Négyszögletű Kerek Erdő és lakói minden gyermeket és gyermeklelkű felnőttet szívesen látnak a Vidám Színpad előadásán, ahova most 40% kedvezménnyel, akár 720 forintért megválhatod a belépődet.

Lázár Ervin nagysikerű meséi harminc évvel ezelőtt robbantak be a köztudatba, és azóta is változatlan sikerrel hódítanak a felcseperedő nemzedékek és szüleik, lassan nagyszüleik körében. Ki ne hallott volna már a helyről, ahova csupa érzékeny lelkű, de szeretetre és társaságra vágyó különleges lény gyűlt össze? Ki ne ismerné Szörnyeteg Lajos, a legjobb szívű behemót, Aromo, a fékezhetetlen agyvelejű nyúl, vagy Vacskamati, a nemtörődöm macska nevét?  Ki ne hallgatná újra szívesen Bruckner Szigfrid, a kiérdemesült cirkuszi oroszlán, Nagy Zoárd a lépkedő fenyőfa, Ló Szerafin, a kéksörényű csoda, vagy éppen Maminti, a kicsi zöld tündér kalandjait? És persze ott van Mikkamakka, a bölcs macska, aki kedves szelídséggel irányítja az erdőlakók életét, na meg Dömdödöm, aki nem rejti véka alá a véleményét.

A Négyszögletű Kerek Erdő lakóinak életébe ezúttal négy mesés történet során pillanthatsz be: megtudhatod hogyan is kerültek ebbe a csodás Erdőbe, mi történik, ha fáj a foga az oroszlánnak, hogyan zajlik az erdei szavalóverseny, és miért nem lehet megtiltani a bukfencezést. Szeretnivaló karakterek, humoros jelenetek, nyelvi lelemények, egy óra önfeledt szórakozás, amelynek végén mindenki gazdagabb lesz néhány bölcs gondolattal. Ezt kínálja A Négyszögletű Kerek Erdő meséi című előadás.

Az epizódok:
Bemutatkozás,
A fájós fogú oroszlán,
Erdei szavalóverseny,
Bikfi-bukfenc-bukferenc

 
  Stáblista
Mesélő 
Bicskei Kiss László 
Mesélő 
Farkas Zoltán 
Mikkamakka 
Gránicz Gábor 
Mikkamakka 
Várkonyi Tamás 
Bruckner Szigfrid 
Guttin András 
Bruckner Szigfrid 
Mucsi Sándor 
Ló Szerafin 
Szávai Katalin 
Aromo 
Baku György 
Vacskamati 
Hartai Laura 
Szörnyeteg Lajos 
Hole Dániel 
Dömdödöm 
Weisz Ildikó 
Dömdödöm 
Boldizsár Tünde 
Kisfejű Nagyfejű Zordonbordon 
Zsitva József 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?