Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
THE MAN WITH A FLOWER IN HIS MOUTH - 7SINS 7BRIDGES THEATER
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A "The Man with the flower in his mouth" egy Pirandello egyfelvonásos, amely az 1923-as La Morte Addosso című novellára épül. Az előadás megpróbál egyensúlyt kialakítani a képzelet által teremtett világ és a valóság között, az identitás és a társadalmi elvárások közti feszültséget vizsgálja.

The story is about a Traveler who missed his train and spends his time outside of an all night café. The Man with a flower in his mouth enters and starts a conversation with the Traveler who missed his train. In the beginning the traveler is a bit skeptical but as the Man talks he starts to fall into the spell of imaginary and explanatory conversational ability of the Man. And the play unfolds from there and all the way to reveal the tragic events of this peculiar man's life. Rendező: Antonios Vellerefontis

Színész:
The Man - Antonios Vellerefontis
The Traveler - James Cloke

Díszlet: Antonios Vellerefontis
Jelmez: Antonios Vellerefontis
Dramaturg: Antonios Vellerefontis  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?