Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A MEDVE ÉS A MACSKA - MARICA PRODUKCIÓ
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Medve és a Macska A Marica Produkció előadása.

Mese a barátságról, falánkságról, a lomha medvéről és az erdőbe tévedt macskáról. „A méz akár egy csepp remény,  imádja azt a medvelény!”              (Kiss Ottó: Tavaszi medvedal)                  Ej, ej, ez a medve micsoda figura! Vajon buta, lomha, hiszékeny vagy okos, erős tevékeny? Három mesével körbetáncoljuk őkelmét. Megtudjuk, hogy mászik a fára és ki a legjobb barátja. A nagy és erősnek is elkél a segítség? No, és ki az a Felecske, Negyedecske?  No, és az a bizonyos Macska! Hajaj! Minden galiba vele kezdődött….  Előadják: Tárnok Marica, Sz. Nagy Mari bábművészek Az előadás után varázssüti és kézműves foglalkozás várja a gyerekeket. Az előadás hossza: 50 perc 3 éves kortól ajánlott Tárnok Marica bábművész színészként kezdte pályafutását. Tagja volt a Független Színpadnak, a Gergye Krisztián társulatnak, játszott a tatabányai Jászai Mari Színházban, a Budapest Bábszínházban és számos független kortárs társulattal is dolgozott. Drámapedagógiai és múzeumpedagógiai programokat, dráma- és bábjáték foglalkozásokat vezet. A Bethlen Téri Színházban már találkozhatott vele a közönség, mint kortárs táncos, színész, bábművész, rendező, tartott foglalkoztatót, kézműves foglalkozást, színházi „kulisszajárást”. A MARICA BÁBSZÍNHÁZA egy kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt szóló vasárnapi programsorozat, melyben minden alkalommal más-más téma köré épül fel a kétórás interaktív program. Jegyet csak akkor kell váltanod, ha már betöltötted a hármat. És ha ez nem lenne elég, minden jegy mellé jár egy pohár limonádé és mesekeksz tízóraira. www.bethlenszinhaz.hu www.maricaprodukcio.com
  Stáblista
Bábszínész 
Tárnok Marica 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?