Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ARADI KAMARASZÍNHÁZ: AMERIKAIAK
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.2 / 10) - 23 értékelés alapján
  Leírás
Az Aradi Kamaraszínház és a miskolci Grund Pinceszínház az Amerikaiak című zenés előadást mutatja be először Budapesten, Harsányi Attila és Varga Andrea főszereplésével.

Az Amerikaiak a tavaly Aradon bemutatott Oroszok című produkció folytatása. Míg az Oroszokban az orosz irodalom, költészet és zene játszotta a főszerepet, addig az Amerikaiakban a tengeren túli kultúrára helyeződik a hangsúly, zenében, versben, prózában.

Az előadás során, többek között megjelenik Frank Sinatra, Kennedy, Marilyn Monroe, Walt Whitman, Chaplin, Louis Armstrong alakja, számos amerikai történettel és dallal fűszerezve.

Külön köszönet Leif Eriksonnak.
  Szereposztás
Színész 
Harsányi Attila 
  Stáblista
Egyéb 
Varga Andrea 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?