Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KEVIN MAHOGANY / BTF
Budapest Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Kevin Mahogany lemezbemutató koncertje

Az amerikai Kevin Mahogany napjaink egyik legelismertebb előadóművésze. Virtuóz scat éneklése stílusának védjegyévé vált, ugyanakkor aligha van olyan technika a "jazzéneklésben, amit Mahogany ne tudna" - írta a New Yorker Magazin zenekritikusa. Tíznél több szólóalbumával, forró hangulatú koncertjeivel a világ legjobb énekesei között tartják számon.

A Kansas Cityben született művészt különleges kapcsolat fűzi Bécshez. Osztrák muzsikus kollégáival (nem mellesleg Ausztria legkiválóbb zenészeivel) itt, a császárvárosban rögzítette legutóbbi, március végén megjelenő, The Vienna Affair című albumát. "Azt hiszem, ez az anyag a csúcspontja annak a hosszú szerelmi viszonynak, mely a városhoz fűz." Dalaiban a humornak is óriási szerepet szán és szívesen megosztja életének néhány viccesebb anekdotáját is a közönséggel - ehhez szavakra sincs mindig szüksége.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1136, Hollán Ernő utca 7. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?